Kapcsolat

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsoaltot, szívesen segítünk dünteni!

Hivjon minket!

+3670/947-07-24

Whatsapp

Azonnali üzenet

Kérdése van? Segítünk!

Keressen Minket egyedi ajánlatokért

FAQ

Gyakran feltett kérdések

Itt olvashatja látogatóink által feltett gyakori kérdéseikre adott válaszainkat

Szervezetünk különböző típusú rendezvényeket, beleértve a legény- és lánybúcsúkat, céges eseményeket, születésnapokat és tematikus bulikat is.

Szolgáltatásaink közé tartozik többek között a gokartozás, lövészet, szabadulószoba, beerbike és sztriptíz show is

Igen, rugalmasak vagyunk és szívesen segítünk testreszabni az eseményt az egyedi igényeknek és elképzeléseknek megfelelően.

Az áraink változatosak és a kiválasztott programoktól, a résztvevők számától és az esemény egyéb részleteitől függenek. Árajánlatért kérjük, lépj kapcsolatba velünk, és személyre szabott ajánlatot készítünk számodra.

Ha változás történik a résztvevők számában, kérjük, minél előbb értesíts minket, hogy alkalmazkodni tudjunk a változásokhoz és szükség esetén módosíthassuk a programot vagy a foglalást.

Igen, minden programhoz biztosítjuk a szükséges felszereléseket és eszközöket, hogy a résztvevők teljes biztonságban és kényelemben élvezhessék az élményt.

A törölt vagy módosított foglalások esetén érdemes a megadott határidők és feltételek szerint eljárni. Kérjük, lépj kapcsolatba velünk a részletekért és az esetleges visszatérítési lehetőségekért.

hu_HUHungarian